NIOSH-gecertificeerde maskers kunnen de grootst mogelijke bescherming bieden. Ze worden getest voor onderzoeken naar de voorbereiding op pandemieën. Deze maskers zijn ook ideaal ter bescherming tegen ziektes, zoals de NCOV 2019, dat is tegenwoordig een van de meest gevreesde ziektes. Het kan ook beschermen tegen SARS en vogelgriep.

Veel van deze ademhalingsmaskers voldoen aan de CDC-richtlijnen als het gaat om de bescherming die ze kunnen bieden tegen tbc-bestrijding. En die met ASTM F1862-conformiteit zijn ook bewezen effectief tegen spatten en vloeistofpenetratie. Als u de N95-maskers draagt, krijgt u tot 99,5% bescherming tegen deeltjes, bacteriën en virussen.

Het kan ook helpen bij het verminderen van de overdracht van deeltjes in de lucht en micro-organismen. U kunt items vinden die zijn verpakt in 10, 20 of 30 maskers. Elk masker wordt meestal apart verpakt om een ​​goede gezondheid te bevorderen. Het is ook handig om mee te nemen omdat het in uw zak of tas past en altijd klaar is om te dragen. Mensen die gevoelig zijn voor bepaalde materialen, kunnen er gerust op zijn dat ze door het dragen van een N95 niet aan allergieën hoeven te lijden.

https://dgmondmaskers.nl/

kwalitatieve medische mondkapjes kopen